Jennifer Lopez avautui teinien kasvattamisesta: ”Se on niin vaikeaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez on kiireinen uranainen, joka tunnetaan niin naisen musiikista, televisiourasta ja näyttelijän töistä kuin kenkien suunnittelustakin. Tähti on ennen kaikkea myös äiti hänen kaksosilleen Maximilianille ja Emmelle, jotka täyttivät helmikuussa 15 vuotta.

Nykyään Jennifer Lopezin kotona asuu neljä teini-ikäistä lasta ja yksi 11-vuotias esiteini sen jälkeen kun hän ja Ben Affleck menivät naimisiin ja yhdistivät perheensä. Jennifer Lopez oli Live Kelly and Mark -keskusteluohjelman vieraana ja avautui heidän perhe-elämästään. 53-vuotiaan Lopezin mielestä teini-ikäisten lasten kasvattaminen ja äitinä oleminen on todella vaikeaa.

Jennifer Lopez muistelee lämmöllä aikaa kun lapset olivat pienempiä. He olivat hänen parhaita ystäviään, rakastivat olla hänen kanssaan ja seurasivat äitiä joka paikkaan. Nyt teini-ikäisinä kun heidän itsenäistymisensä on alkanut, he eivät enää haluakaan olla äidin kanssa. ”Äiti, häivy huoneestani”, laulajatähti kertoo lasten sanovan hänelle jatkuvasti.