Instagramissa liikaa roskaa? Näin puhdistat syötteesi

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Instagramin käyttäjät saivat itse valita kenen julkaisemia sisältöjä omaan syötteeseensä halusivat, mutta viime aikoina niin sanottujen ehdotettujen sisältöjen määrä on ollut rajussa kasvussa. Tämä on aiheuttanut ärtymystä käyttäjissä, jotka haluaisivat nähdä edelleen vain itse seuraajiensa julkaisijoiden sisältöjä.

Instagramissa on edelleen mahdollista itse korjata ongelma aina kuukaudeksi kerrallaan, sillä käyttäjä voi halutessaan poistaa palvelun hänelle ehdottamat julkaisut. Ratkaisu ei ole pysyvä, vaan se on voimassa 30 päivää, kunnes muutos täytyy tehdä uudelleen. Muutos kestää kuitenkin vain muutaman sekunnin, joten se on ajankäytön arvoista.

Ensin kävijän tulee ehdotetun julkaisun kohdalla klikata oikeassa ylänurkassa olevia kolmea pistettä, joista avautuvassa valikossa tulee valita ”Ei kiinnosta”. Sen jälkeen palvelussa avautuu valikko, jossa yhtenä vaihtoehtona on ”Jäädytä kaikki ehdotetut julkaisut syötteessä 30 päiväksi”. Tämän jälkeen palvelu vahvistaa, että ehdotetut julkaisut on poistettu käytöstä.