Lil Wayne kehottaa fanejaan syömään terveellisesti – räppäri ei koske roskaruokaan

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lil Wayne on yhdysvaltalainen räppäri, joka aloitti uransa jo varhaisessa iässä. Lil Waynen tunnetuimpia albumeita ovat muun muassa Tha Carter III ja Tha Carter IV. Hän on saavuttanut suuren suosion ja useita Grammy-palkintoja uransa aikana.

Lil Wayne on myös tunnettu monipuolisesta tyylistään ja siitä, että hän on ollut mukana vaikuttamassa rap-musiikin kehitykseen. Nyt tähti on alkanut antamaan hänen faneilleen neuvoja myös terveyteen ja ruokavalioon liittyvissä asioissa.

Lil Wayne on kertonut People-sivuston mukaan, että hän ei ole syönyt pikaruokaravintoloissa kymmeniin vuosiin eikä edes tiedä miltä McDonald’s tuoksuu. Wayne julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän kertoo, että he pysähtyivät tekemään ruokaa.

– Me emme pysähdy syömään ravintolassa vaan tekemään ruokaa, räppäri kertoo.

Kiertuebussi on parkkeerattu ja matkanteko keskeytetty, että Lil Waynen mukana matkustava kokki on voinut alkaa valmistamaan heille ruokaa. ”Minähän en syö roskaruokaa. Syökää terveellisesti tyypit”, Lil Wayne kehottaa videollaan.