Marika Fingerroos kurvikkaana viikonloppuun – kuva ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden jo taakseen, mutta hänen elämäänsä voidaan seurata sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän kertoi näkevänsä kovasti vaivaa kurviensa eteen ja kuntoilevansa ahkerasti.

Viime viikonloppuna Fingerroos toivotti seuraajilleen sosiaalisessa mediassa mahtavaa lauantaita kuvalla, jossa hän poseerasi uhkeana selfiessä. Eilen hän poseerasi vuorostaan vessaselfiessä ja kertoi hoitavansa arkihommia. Äskettäin Marika kertoi, että jokaisen tulisi tehdä elämänsä mahdollisimman omannäköiseksi piittaamatta muiden sanomisista.

– Jokainen meistä taplaa oman tiensä ja ongelmia ihan jokaisella on, vaikka some antaa sen kiillotetun puolen monen elämästä, niin sellaista elämää ei kenelläkään ole, jottei vastoinkäymisiä olisi. Vastoinkäymisiä pitää olla, jotta oppii nauttimaan, niistä hyvistä hetkistä ja arvostamaan niitä. Kaikki ei voi olla ”kliffaa kivaa hei” Muistutus etenkin nuorille, Marika muistutti.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.