Winnie Harlow alastomana pallon päällä – kertoi myös kuntoilurutiineistaan

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Winnie Harlow nousi julkisuuteen kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Kanadalainen Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen hieman poikkeuksellisen ulkonäkönsä ansiosta.

Upea mallikaunotar on poseerannut alastomana Women’s Health -lehden kannessa ja sisäsivuilla. Kuvien perusteella ei liene yllätys, että Winnie on ollut jo pitkään erittäin pidetty huippumalli. Nainen kertoi myös kuntoilurutiineistaan ja totesi tuntevansa olonsa parhaimmaksi silloin kun hän pääsee käymään kuntosalilla säännöllisesti.

Winnie Harlow kertoi pitävänsä erityisen paljon kyykkyjen tekemisestä ja TRX-nauhoilla treenaamisesta. Yksi naisen ehdottomista suosikkiliikkeistä on myös Russian twist -niminen vatsalihasliike, joka tehdään yleensä paino käsissä ja polvet koukussa. Ylävartaloa kierretään puolelta toiselle vatsalihakset koko ajan jännitettyinä. Harlow kertoi Daily Mail -sivuston mukaan tekevänsä tämän liikkeen aina kuntopallon päällä.