Jen Selter kuvattiin rannalla – ei jäänyt keneltään huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Jen on poseerannut näyttävissä kuvissa ja pienissä biksuissa uimarannalla, jossa hänen läsnäolonsa ei varmasti jäänyt keneltään huomaamatta. Upea fitness-nainen esittelee vartaloaan mielellään niin somessa kuin muuallakin.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.