Bachelor-suosikkisarjasta uusi versio – nyt ikäihmiset etsivät rakkautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Bachelor -ohjelmassa sinkut yrittävät tehdä vaikutuksen elämänsä rakkautta etsivään mieheen tai naiseen. Yhdysvalloissa päästään tänä vuonna seuraamaan suositun ja pitkään kestäneen realitysarjan spinoff-versiota, jossa rakkautta etsivät totuttua vanhemmat ihmiset.

The Golden Bachelor -ohjelma alkaa Yhdysvalloissa ABC-kanavalla syksyllä. 20-30-vuotiaiden sinkkujen sijaan ohjelman keskiössä ovat ikäihmiset. ABC:n tiedotteen mukaan ohjelmassa juhlistetaan elämän kultaisia vuosia.

– Yksi toivoton romantikko saa uuden mahdollisuuden rakkaudelle etsiessään kumppania, jonka kanssa viettää elämän ehtoopuolta, tiedotteessa kuvaillaan.

Tarkemmat yksityiskohdat uudesta ohjelmasta selviävät myöhemmin. Toistaiseksi on epäselvää, tullaanko spinoff-ohjelma näkemään myös Suomessa. Tiedossa ei myöskääön ole, onko suunnitelmissa tehdä myös suomalainen versio Bachelorin senioriversiosta.