Erika Vikmanin rohkea kuvakooste – paljasta pintaa ei puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Erika Vikman aloitti Syntinen kevät -nimisen kiertueensa helmikuussa Tavastialta. Nyt kevään keikat alkavat olla hiljalleen paketissa. Kevätkauden päättymisen kunniaksi Vikman on nyt esitellyt näyttävän kuvakoosteen viime kuukausien keikoilta ja asuista.

Kuten jo ennakkoon tiedettiin, ei keikkakoosteesta ymmärrettävästi puutu rohkeita asuja ja paljasta pintaa. Vikman onkin panostanut esiintymisessään myös visuaalisuutensa ja tuonut näyttävää vartaloaan esiin.

Taannoin 30-vuotissyntymäpäiväänsä juhlinut artisti on ihastuttanut kiertueensa aikana lavoilla näyttävillä asuvalinnoillaan. Asut ovat olleet rohkeita, paljastavia ja sädehtiviä. Tällä kertaa Erika Vikman oli valinnut Lempäälän keikalle ylleen upean hopeisen kissapuvun.