Kim Kardashian avautui arjestaan: ”Välillä itken itseni uneen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjan tähtenä ja yrittäjänä tunnetuksi tullut kaunotar Kim Kardashian on myös perheenäiti. Naisella on yhdessä Kanye Westin kanssa neljä lasta, yhdeksänvuotias North, seitsemänvuotias Saint, viisivuotias Chicago ja neljävuotias Psalm.

Kim Kardashian ei ole enää vuosiin ollut yhdessä Kanye Westin kanssa ja lapset asuvat hänen luonaan. Sen vuoksi äidin täytyykin monissa tilanteissa esittää sekä hyvää että pahaa poliisia, mikä on 42-vuotiaan tähden mukaan todella haastavaa.

Pikkulapsiarki on Kim Kardashianin mukaan paras kaaos mitä voi olla, mutta se on silti hyvin raskasta. Vanhemmuus on naisen mukaan opettanut hänelle elämästä kaikkein eniten. Kardashian myös paljasti, että toisinaan hän itkee iltaisin itsensä uneen, koska kaikkien mielialanvaihtelut, persoonallisuudet ja riitelyt ovat vain olleet liikaa.

Kim Kardashian kertoi People-sivuston mukaan, että hänen mielestään perheen perustamista ei kannata kuitenkaan liikaa yrittää järkeillä. ”Moni ajattelee, että yrittää lasta sen jälkeen kun on ostanut talon tai saanut tietyn työn. Mitä ikinä teetkään, et koskaan tule olemaan valmis lasten tuloon, mutta tulet kyllä selviytymään kaikesta”, Kardashian neuvoo Jay Shettyn haastattelussa.