Chrissy Teigen julkaisi herkän imetyskuvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen sai muusikkomiehensä John Legendin kanssa 13. tammikuuta tyttövauvan. Teigenillä ja hänen aviomiehellään John Legendillä on entuudestaan kuusivuotias Luna-tytär ja neljävuotias Miles-niminen poika. Perheeseen kuuluu myös enkelivauva Jack, joka menehtyi raskauden aikana.

Chrissy Teigen julkaisi nyt suloisen kuvan, jossa hän pitelee neljän kuukauden ikäistä Esti-tytärtä sylissään. Kuva on otettu kesken imetyksen ja Chrissy Teigen onkin aina hyvin avoimesti esitellyt sosiaalisessa mediassa myös imetystaivaltaan.

Chrissy Teigen julkaisi aiemmin äitienpäivänä myös kuvasarjan, jossa hän halusi muistaa kaikkia hänen elämänsä naisia, joiden avulla hän kokee olevansa paras mahdollinen äiti lapsilleen. Kuvista kävi ilmi, että hänen ja John Legendin apuna ovat Teigenin äidin lisäksi neljä lastenhoitajaa.