Maailman suurin t-paita esiteltiin – pituutta yli 100 metriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Romaniassa on hämmästelty t-paitaa, joka mahtuisi kerralla kymmenien ihmisten päälle. Kyseessä onkin maailman suurin koskaan valmistettu t-paita.

Maailman suurimman t-paidan valmistuksessa voimansa yhdistivät Asociatia 11even, Kaufland Romania ja Federatia Romana. Paita valmistettiin kierrätetystä materiaalista. Sen pituus on 108,96 metriä ja leveys 73,48 metriä.

Guinnessin ennätystenkirja vahvisti t-paidan rikkoneen maailmanennätyksen kokonsa puolesta. Valmistukseen osallistuneet järjestöt halusivat tempauksella innostaa romanialaisia osallistumaan kierrätysohjelmiin.

Paidan avaaminen toteutettiin yli 120 vapaaehtoisen voimin rugby-stadionilla Bukarestissa. T-paita tullaan muuttamaan noi 12 000 normaalikokoiseksi paidaksi, jotka lahjoitetaan apua tarvitseville lapsille.