Drew Barrymore lohdutti itkevää faniaan: ”Kuka ansaitsee selkäsaunan?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Drew Barrymore on kertonut, että oman keskusteluohjelman juontaminen on ollut hänen pitkäaikainen haaveensa. Muutama vuosi sitten se toteutui kun Barrymorelle tarjottiin omaa The Drew Barrymore Show -nimistä keskusteluohjelmaa ja nainen päätti ottaa haasteen vastaan.

Ohjelmaa on kuvattu jo monta tuotantokautta ja naisella on käynyt vieraana monia lukemattomia tähtiä, joista useimmat ovat Barrymoren pitkäaikaisia ystäviä. Nyt videolla nähdään miten 48-vuotias Drew Barrymore ottaa ohjelman kuvauksissa myös yleisönsä huomioon.

TikTok-videolla nähdään miten Drew Barrymore menee lohduttamaan naista, jonka näkee itkevän yleisössä. ”Miksi itket? Kuka ansaitsee selkäsaunan?”, Barrymore kysyy lähestyessään naista. Olivia-niminen nainen osoittautuu Barrymoren pitkäaikaiseksi faniksi ja on yksinkertaisesti herkistynyt vain siitä, että on päässyt Barrymoren läheisyyteen.

Drew Barrymore suhtautuu kyynelehtivään faniin todella sydämellisesti. Näyttelijätähti lohduttaa naista ja kertoo, että on etuoikeus päästä tutustumaan häneen. Lopulta Barrymore istuu hänen syliinsä ja halaa fania tiukasti.

@thedrewbarrymoreshow We 💚 our audience members! #bts #behindthescenes #drewbarrymore ♬ original sound – thedrewbarrymoreshow