Sharon Stone esitteli kurvejaan – tulikuuma biksukuva peilin kautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stone muistetaan parhaiten hänen roolistaan Basic Instinct – Vaiston varassa -elokuvasta, jonka ympärille nousi suuri kohu hyvin eroottisten kohtausten vuoksi. Rooli antoi tähdelle välittömästi statuksen, joka on hänen hallussaan edelleen vuosikymmeniä myöhemmin.

Nyt 65-vuotias Sharon Stone vakuutti tuoreella kuvallaan Instagram-seuraajansa siitä, että hänellä on yhä poseeraamisen taito hallussaan. Nainen julkaisi itsestään kuvan, jossa hän poseeraa näyttävissä leipardikuvioisissa bikineissä peilin kautta otetussa kuvassa.

Sharon Stone on hyvin itsevarma nainen ja ylpeä omasta vartalostaan. ”Olen valmis kesään”, näyttelijätähti kirjoittaa kuvatekstissään. Hauska pieni yksityiskohta on myös sohvalla makoileva ranskanbulldoggi, joka seuraa sivusilmällä naisen selfien ottamista.