Vuoden 2020 American Idol -voittaja laulaa metroissa – ura ei lähtenyt lentoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

American Idol -laulukilpailu on ollut monille laulutaitoisille upea mahdollisuus ja tie tähtiin. Kilpailun voittaminen tai kärkikolmikkoon yltäminen on tietänyt yleensä sitä, että henkilö on pystynyt tienaamaan laulamisella elantonsa. Näin ei kuitenkaan käy kaikille.

Vuoden 2020 American Idol -voittaja Samantha Diaz keräsi ennen kilpailua itselleen rahaa laulamalla metroissa ja metrotunneleissa. Nyt hän on palannut tutuille paikoille metroihin laulamaan pakon sanelemana. Nainen ei yksinkertaisesti saanut kilpailun voiton jälkeen itselleen artistin urasta elantoa.

Kolme vuotta kilpailun voittamisen jälkeen Samantha Diaz palasi laulamaan New Yorkin metroihin pahvilaatikko kädessään. Diaz kertoi aluksi olleensa People-sivuston mukaan todella häpeissään siitä, että hän joutui takaisin katulaulajaksi. 24-vuotiaalla artistin urasta haaveilevalla naisella ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoja.

Samantha Diaz ei tiennyt voittaessaan kilpailun miten hän olisi pystynyt hyödyntämään voiton kunnolla. Tällä hetkellä nainen tekee lisää musiikkia, mutta hänellä ei vain ole varaa julkaista sitä ilman levy-yhtiötä kalliiden miksaus- ja masterointikulujen vuoksi.