Valkeakoskelainen jäätelökioski veloitti 168 asiakkaalta jättisummia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valkeakoskella sijaitsevalla jäätelökioskilla vapun aikaan asioineita on odottanut karu yllätys. Heidän tileiltään on kadonnut isojakin summia rahaa. Asiasta tiedotti Sisä-Suomen poliisilaitos.

Poliisi kertoo vastaanottaneensa muutaman päivän sisällä useita rikosilmoituksia, joiden mukaan asiakkaiden tileiltä on veloitettu huomattavia summia. Ostokset koskivat Valkeakosken Retkeilijät ry:n jäätelökioskilla vapun aikaan ostoksensa maksukortilla maksaneita asiakkaita.

Ilmoitetut summat vaihtelevat Iltalehden mukkaan muutamasta sadasta eurosta aina 1 500 euroon. Valkeakosken Retkeilijät ry on ilmoittanut virheellisen veloituksen koskeneen ainakin 168 asiakasta. Taustallaon tekninen vika, jota selvitellään maksupäätepalvelun tarjonneen yhtiön kanssa.

Poliisi ei epäile tapauksiin liittyvän rikosta. Virheellisen veloituksen kohteeksi joutuneita kehotetaan olemaan ensisijaisesti yhteydessä Valkeakosken Retkeilijät ry:n kanssa. Yhteystiedot ja lisätietoja löytyy yhdistyksen verkkosivuilla.