Kesha julkaisi rajun somevideon – nyt sille vaaditaan varoitusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Kesha julkaisi muutama vuosi sitten High Road -nimisen albumin, jonka myötä naisen oli määrä lähteä myös mittavalle kiertueelle. Toisin kuitenkin kävi kun koronapandemia iski. Tähti on viime vuosien aikana tehnyt uutta musiikkia ja julkaisi jälleen uuden albumin.

Kesha julkaisi juuri uuden albumin, joka kantaa nimeä Gag Order. Albumin ja uuden musiikin myötä 36-vuotias artisti on kertonut syntyneensä uudelleen. Nainen ei koskaan tee mitään kädenlämpöistä ja tälläkin kerralla hän sai aikaan keskustelua uudella kappaleeseen liittyvällä videolla.

Hate Me Harder -nimisen kappaleen visuaalisen taiteen keskiössä on hyvin luonnolliseksi meikattu Kesha, jota miehen käsi kuristaa. ”Jos vihaamiseni auttaa sinua rakastamaan itseäsi, tee pahin mitä pystyt ja näytä minulle helvetti. Vihaa minua kovempaa”, Kesha laulaa.

Videon kommenttikenttä täyttyi naisten jättämistä kommenteista, joissa peräänkuulutetaan sisältövaroitusmerkin käyttämistä. Monien mielestä video on liian graafinen ja voi aiheuttaa sen katsojille epämiellyttäviä tuntemuksia, ahdistusta ja tuoda pintaan traumoja.