Timanttisormus putosi vessanpönttöön – löytyi 13 vuotta myöhemmin aivan toisaalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus jo vuosikausia sitten hukatut ja ikuisesti kadonneeksi luullut esineet voivat yllättäen löytyä. Näin kävi Yhdysvaltojen Minnesotassa asuvalle Mary Strandille, joka sai yllätyksekseen kallisarvoisen korun takaisin.

Strand hukkasi vuosikausia sitten timanttisormuksen. Se irtosi hänen sormestaan ja putosi vessanpönttöön. Yrityksistä huolimatta Strand ei onnistunut pelastamaan aviomieheltään saamaansa sormusta.

13 vuotta sormuksen katoamisen jälkeen joukko läheisen jätevedenpuhdistamon työntekijöitä huomasi jätteen seassa jotain kiiltävää. Puhdistamon työntekijä John Tierney kiinnitti huomiota sormuksen ainutlaatuiseen ulkonäköön ja uskoi, että sen omistaja voitaisiin löytää. Asiasta julkaistiin tiedote sosiaalisessa mediassa.

Uutinen löytyneestä sormuksesta nousi lopulta paikallisuutisiin. Strandin tytär tunnisti korun ja otti äitiinsä yhteyttä. Strandin hämmästykseksi sormus todella oli hänen.

– Olen onnellinen, että sain sormuksen takaisin. Nyt voin korjauttaa ja puhdistuttaa sen, Strand totesi CBS-uutissivustolle.