HS: Fazerin suosikkijäätelö lopetetaan: ”Normaali elinkaari”

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fazerin salmiakkijäätelön ystävillä on edesssään kovat ajat. Suosikkijäätelön valmitus ollaan nimittäin lopettamassa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Salmiakkijäätelöä valmistava Froneri on lopettamassa tuotteen tuotannon. Yhtiön markkinointijohtaja Minna Brunberg kommentoi HS:lle tuotteen kysynnän hiipuneen ajan saatossa. Uutuuksien ilmestymisen myötä portfoliosta karsitaan vanhoja makuja.

– Portfolioon tulee joka vuosi uutuuksia, ja hiipuvat tuotteet taas loppuvat, tämänkin tuotteen lopetus siis liittyy näihin tuotteiden normaaleihin elinkaariin, Brunberg kertoi.

Vuonna 2014 markkinoille saapunutta Fazer-merkin salmiakkijäätelöä on vielä varastosa jonkin verran. Sitä voi siis löytyä rajatusti jäätelökioskeista vielä alkukesästä. Markkinoilta löytyy edelleen myös muiden merkkien salmiakkijäätelöitä.