Ryan Gosling ei halunnut lapsia – yksi tapaaminen muutti mielen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo 12 vuoden ajan. Pariskunta ei ole kertonut menneensä missään vaiheessa naimisiin, mutta Eva Mendes kuitenkin viime vuonna lipsautti haastattelussa, että Gosling on hänen aviomiehensä.

Ryan Gosling on nyt paljastanut OK! Magazine -lehden haastattelussa, että hän ei ajatellut haluavansa lapsia ennen kuin hän tapasi Eva Mendesin. Mendesiin rakastuttua Gosling ymmärsi nopeasti sen, että nyt hän ei enää haluaisi saada lapsia kenenkään muun kuin Eva Mendesin kanssa.

Ryan Gosling ymmärsi haluavansa elää oikeaa perhe-elämää Eva Mendesin kanssa kun he näyttelivät perhettä The Place Beyond The Pines -elokuvaa tehdessä. Tällä hetkellä pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, kahdeksanvuotias Esmeralda ja kuusivuotias Amada.