Aktivistit iskivät Ruotsin TTK-lähetykseen – saivat heti kamerasta päähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aktivisteilla on tavoitteena saada tempauksillaan maksimituomio sekä itselleen että ajamalleen asialle, huolimatta sivulliselle aiheutuvista häiriöstä. Nyt Ruotsissa on nähty aktivistien nolosti päättynyt isku suositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suorassa lähetyksessä. Isku ei siis mennyt aivan odotetusti.

Useilla verkossa julkaistuilla videoilla nähdään miten aktivistit nousivat yleisön joukosta kesken tanssiesityksen lavalle. Nainen heitti keltaista jauhetta ilmaan ja mies levitti pienen banderollin eteensä tanssilattialla.

Tempaus sai kuitenkin nolon käänteen, kun jo parin sekunnin kuluttua kraanakameraa käyttänyt kuvaaja ohjasi raskaan kameran suoraan aktivistia päähän iskien tämän heti kanveesiin. Tapahtuneesta tallentuneissa videoissa ja kuvissa nähdään miten miehen silmälasit lensivät kaaressa lattialle ja miten mies tuupertui sekavana maahan.

Häirikköjen isku ei vaikuttanut juurikaan finaaliparin tanssiesitykseen, joka jatkui välikohtauksen ajan normaalisti. Henkilöstö poisti ylimääräiset henkilöt lavalta ja hittisarjan finaalijakson suora lähetys jatkui normaalisti.