Manageri: Kiss soittaa viimeisen keikkansa tänä vuonna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rockyhtye Kiss jatkaa tänä vuonna End of the Road -maailmankiertuettaan. Sen on määrä olla vuonna 1973 perustetun bändin viimeinen. Niin uskoo ainakin yhtyeen pitkäaikainen manageri Doc McGhee.

Jäähyväiskiertueen oli alun perin määrä päättyä jo heinäkuussa 2021. Koronapandemia kuitenkin laittoi suunnitelmat uusiksi. McGheen mukaan Kiss esiintyy kuitenkin viimeisen kerran vielä tämän vuoden puolella. Toistaiseksi julkaistun keikkakalenterin viimeinen konsertti on määrä järjestää 2. joulukuuta 2023.

– Jatkamme kiertuetta, sillä pandemia esti meitä lopettamasta. Ja moni ihminen haluaa nähdä meidät. Mutta meidän lopettaa ennemmin tai myöhemmin, McGee kertoi Podcast Rock City -podcastissa.

– Kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Siksi suhtaudumme tähän Kissin loppuun sellaisena kuin sen tunnemme. Mitä ikinä sen jälkeen tapahtuukaan, kun on tämä teknologia ja kaikki, se jää nähtäväksi, McGee jatkoi.

Kissin puheet uran lopettamisesta ovat herättäneet epäilystä, sillä yhtye on aikaisemminkin mainostanut kiertueitaan jäähyväiskiertueina. McGeen puheiden perusteella on ainakin mahdollista, että yhtye esiintyisi vielä tulevaisuudessa esimerkiksi hologrammikeikoilla.