Legendaariselle Tavastia-klubille etsitään johtajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin pitkän linjan keikkapaikkana profiloituneella Tavastia-klubilla puhaltavat pian uudet tuulet. Klubin taustalla olevassa Helsingin Rock and Roll Oy -yhtiössä on meneillään sukupolvenvaihdos.

Helsingin Rock and Roll Oy:n perustajina ja johtajina toimineet Pekka Görman ja Juhani Merimaa ovat vetäytymässä eläkkeelle. Yhtiölle etsitään parhaillaan uutta toimitusjohtajaa. Tavastian lisäksi yhtiö vastaa Semifinal-klubin sekä Ravintola Ilveksen toiminnasta ja tuottaa ravintolapalveluita muun muaassa Provinssille, Ruisrockille ja Bolt Arenalle.

– Viime vuosien mullistukset ovat muokanneet tapahtuma- ja ravintola-alan markkinaa monin tavoin. Yhtiömme on selvinnyt haastavista vuosista ja on hyvässä kunnossa, joten nyt on juuri oikea aika siirtää vastuuta eteenpäin, Merimaa kertoo tiedotteessa.

Uudeksi toimitusjohtajaksi etsitään elämysliiketoimintaa monipuolisesti ymmärtävää ja näkemyksellistä henkilöä, joka voisi aloittaa työnsä syksyllä 2023. Hän tulee vastaavan yhtiön koko liiketoiminnan johtamisesta. Yhtiön hallituksessa jatkavat Görman ja Merimaa ovat sitoutuneet uuden toimitusjohtajan perehdyttämiseen.