Eva Mendes sheivasi hemmottelupäivänsä kunniaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes tunnetaan useista elokuvarooleista, joista suureen suosioon ovat nousseet muun muassa Hurjapäät-elokuvat. Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo noin 12 vuotta ja heillä on kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Eva Mendes täytti maaliskuussa 49 vuotta. Tähti pitää hyvää huolta kauneudestaan eikä pelkää kokeilla erilaisia toimenpiteitä kosmetologin käsittelyssä. Nainen kokeili aiemmin mesolankahoitoa hänen leukansa alle ja kaulan ihoon. Nyt tähti on esitellyt uudessa julkaisussaan dermaplaning-hoitoa.

Eva Mendes julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään millaista hemmottelupäivää nainen oli viettämässä. Tähdelle tehtiin monien muiden kauneushoitojen lisäksi dermaplaning-kasvohoito, jossa ihon pinnalta kuoritaan terävällä terällä pienet ihokarvat ja ihosolujen uloin kerros.

– Kyllä, sheivasin kasvoni, Mendes hehkuttaa videonsa kuvaukseen kirjoitetussa tekstissä.

Dermaplaning-kasvohoidon on kerrottu vähentävän aknearpia ja pieniä ryppyjä. Sen lisäksi se poistaa iholta läpikuultavat ja pienet ihokarvat, minkä ansiosta ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin ja ihon pinta näyttää ja tuntuu sileän hehkuvalta.