TV-pomo halusi suuremmat rinnat Debra Messingille – näyttelijätär napautti vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Will & Grace -sarja oli jättimenestys ja yksi aikakautensa seuratuimmista tilannekomediasarjoista. Sarja kertoo menestyneen homoseksuaalin lakimiehen Will Trumanin ja hänen parhaan ystävänsä, sisustussuunnittelija Grace Adlerin elämästä. Grace esitti näyttelijä Debra Messing.

Nyt näyttelijätär muistelee uransa alkuaikoja, jolloin oli valtavia paineita etenkin ulkonäön kanssa. Sarjan puvustuksessa oli aina pieniä kokoja, eikä Debra Messing mahtunut kaikkiin asuihin. Hän tunsi itsensä isokokoiseksi, vaikka oli silloin – ja on edelleen – normaalipainoinen. Kaikista nöyryyttävin kokemus oli kuitenkin silloin, kun NBC:n televisiopäällikkö halusi Debralle isommat rinnat vuonna 1998.

– Aivan ensimmäisellä kerralla heillä oli kananlihapalat mukana, ja ne oli tarkoitus panna rintaliiveihini kasvattamaan rintojen kokoa. En pitänyt ajatuksesta. Vastasin, että en tarvinnut lisätäytettä rintoihini. Sen jälkeen tuotantoryhmä sanoi, että television päällikkö oli vaatinut asiaa. Vastasin, että hänen olisi tultava sanomaan asia minulle päin naamaa, koska en suostunut siihen, Messing kertoi Will & Gracen 25-vuotisjuhlissa New York Cityssa.