Isän piti valita tyttärelleen treffiseuraa – toimi tosielämän Tinderinä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treffaileminen on muuttunut viime vuosien aikana todella paljon erilaisten sovellusten vuoksi. Deittisovellusten lisäksi puhelimissa on paljon erilaisia sosiaalisen median sovelluksia, joissa ihmiset myös tapaavat toisiaan ja tutustuvat kevyen keskustelun merkeissä.

Yleensä vanhemmat eivät pääse vaikuttamaan siihen keitä omat lapsensa tapailevat. Nyt Clyde-niminen perheenisä laitettiin Jubilee-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla erikoisen tehtävän eteen. Hänen tuli valita hänen Sage-nimiselle tyttärelleen treffiseuraa. Miehen eteen tuotiin jonossa 20 nuorta miestä, joista isän tuli noin sekunnin näkemisen perusteella päättää, meneekö ehdokas jatkoon vai ei.

Isä pyyhkäisi kädellään aina nuorten miesten edessä joko oikealle tai vasemmalle sen mukaan kenet hän hyväksyi. Tehtävä osoittautui ilmeisen vaikeaksi, koska isä halusi halata lempeästi jokaista, jonka hän päätti poistaa jonosta. Ensimmäisenä hän poisti lähes jokaisen miehen, joka oli hänen tytärtään lyhyempi.

Ehdokkaiden piti suorittaa myös tehtäviä, kuten esittäytyä isälle, jolloin Clyde pääsi arvostelemaan heidän kättelytaitonsa. Sen jälkeen miesten tuli vielä kertoa heidän nykyinen työtilanteensa, parisuhdetaustansa ja millainen suhde heillä on omaan perheeseensä. Lopulta Clyde onnistui löytämään tyttärelleen ehdokkaan, joka näytti miellyttävän myös Sagea.