Mies odotti viivästynyttä lentoa 18 tuntia – oli lopulta ainoa matkustaja

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viivästyneiden lentojen odottelu voi olla pitkäpiimäistä puuhaa. Erään amerikkalaismiehen odotus kuitenkin palkittiin, sillä koneessa oli lopulta varsin lokoisat tunnelmat.

Pohjois-Carolinassa asuva Phil Stringer oli matkustamassa Oklahoma Citystä Charlotteen American Airlinesin koneella. Lähtö kuitenkin viivästyi peräti 17 tunnilla ja 52 minuutilla. Stringer päätti odottaa kärsivällisesti lentoaan.

Koneesa Stringeriä odotti yllätys. Kaikki muut matkustajat olivat joko päätyneet muille lennoille tai luovuttaneet odottamisen suhteen. Stringer dokumentoi yllättävän tilanteen Tiktok-videoksi, jossa hän vitsaili ostaneensa koneen kaikki paikat itselleen.

Insider-lehden mukaan Stringer kertoi tunteneensa huonoa omaatuntoa siitä, että henkilökunta joutui tulemaan töihin vain hänen vuokseen. Matkustamohenkilökunta oli kuitenkin hyvällä tuulella ja palveli häntä mielellään. Stringer päätyi jopa ystävystymään ja vaihtamaan numeroita henkilökunnan kanssa.

@phil.stringer 18-hour delay turned this flight into a private party! ✈️🥳 Watch how the amazing crew and I made the most of it! #americanairlines #flightattendant #airplanetiktok #privateparty #FlightFun #delayedflight #fyp #viral ♬ Makeba – Jain