Sadat corgit valtasivat uimarannan Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa vietettiin juhannuksena todellista corgien ja corgi-fanien juhlaa. Seasidessa järjestettiin jo vuotuisaksi perinteeksi muodostunut corgien kokoontuminen.

Corgi Beach Takeover -tapahtumassa kokonaisen uimarannan valtasivat sadat corgit. Lyhytjalkaiset ja isokorvaiset koirat nauttivat kesäisistä tunnelmista leikkien hiekalla ja vedessä. Säätkin suosivat tapahtumaa.

Corgien kokoontumisissa nähtiin tänäkin vuonna monenlaista ohjelmaa. Mukana oli muun muassa pukukilpailu, corgien juoksukilpailut ja arpajaiset. Tapahtumassa kerättiin rahaa sen järjestäneelle Oregon Humane Society -eläinsuojeluyhdistykselle.

Corgi Beach Takeoverista otetut kuvat levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa koiraharrastajien keskuudessa. Tapahtumien tunnelmiin päästään myös KATU 2 -uutiskanavan reportaasissa.