Ahne pizzalähetti nousi viraali-ilmiöksi – haistattelu tallentui ovikameraan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana antaa tippiä, eli juomarahaa. Tarjoilijoiden, taksikuskien ja muiden asiakaspalvelijoiden palkka koostuu yleensä enimmikseen tipeistä. Juomaraha takaa myös sen, että saa parempaa palvelua – muuten jää tippi saamatta.

Eräs pizzakuski on valittanut saamaansa tippiä. Teksasilainen nainen oli tilannut kotiinsa 20 dollaria maksaneen pizzan, josta olisi normaalitapauksessa annettu pari dollaria tippiä. Sen sijaan nainen antoi tippiä viisi dollaria, eli 25 prosenttia tilauksen arvosta. Kuljettaja ei ollut ilmeisesti tippiin tyytyväinen, vaan sanoi naiselle, että hänellä oli hieno talo viiden dollarin tippiin nähden.

– Ole hyvä, nainen huikkasi.

– Haista vittu, kuljettaja sanoi pois kävellessään.

Videosta on tullut viraali. Nainen kertoo soittaneensa pitseriaan ja kuljettaja on saanut luultavasti kenkää. Se, että jollain on rahaa ei tarkoita sitä, että sitä esimerkiksi omalla työllä hankittua omaisuutta tulisi jakaa avokätisemmin muille, jotka eivät osaa edes käytöstapoja. Sitä paitsi nainen antama tippi oli erittäin avokätinen verrattuna tilauksen hintaan. Surullisinta tarinassa on se, että perheen neljävuotias seisoi ovella ja kuuli pitsalähetin haistattelun.

@ladybug3660 DoorDashers Gone Wild!! 🤣😂🤣#doordash #doordashdriver #doordasher #doordashers #pizza #pizzalover #pizzahut #fyp #momsoftiktok #bigmad #momsover30 #rude #vivint #vivintdoorbellcamera #smile ♬ original sound – Lacey Purciful