Antti Tuiskun viimeinen keikka aiheutti yleisöryntäyksen Ruisrockissa – poliisilta poikkeuksellinen toimenpide

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turun Ruissalossa järjestettiin 7.-9. heinäkuuta perinteeksi muodostunut Ruisrock. Esiintymässä olivat tänä vuonna muun muassa Lil Nas X, Skrillex, Zara Larsson, Pinkpantheress ja artistiuransa päättänyt Antti Tuisku.

Antti Tuiskun spektaakkelimainen uran päätöskonsertti veti paikalle valtavan yleisömäärän lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Keikan jälkeen alueelta poistui kapeaa kulkuväylää pitkin niin paljon festivaaliväkeä, että poliisi joutui turvautumaan poikkeuksellisiin järjestelyihin. Ruissalon silta suljettiin kokonaan moottorikäyttöisiltä ajoneuvoilta noin 45 minuutin ajaksi kello kahden jälkeen.

– Sillan määrääminen vain kevyen liikenteen käyttöön oli välttämätöntä pyöräilijöiden sekä jalankulkijoiden turvallisuuden varmistamiseksi sekä vakavien vahinkojen estämiseksi, Lounais-Suomen poliisilaitoksen tiedotteessa kerrotaan.

Ruisrock oli tänäkin vuonna loppuunmyyty. Jo 52. kertaa järjestetty festivaali houkutteli paikalle 105 000 musiikin ja kesäisen juhlinnan ystävää.