Gigi Hadid pidätettiin lentokentällä – matkalaukusta löytyi huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malli Gigi Hadid pidätettiin Caymansaarilla epäiltynä kannabiksen maahantuonnista. Gigi Hadid pidätettiin Owen Robertsin kansainvälisellä lentokentällä. Lehtitietojen mukaan 28-vuotias malli oli lähdössä tyttöjen reissulle Caymansaarille 10. heinäkuuta, kun tullin rajavalvontaviranomaiset pidättivät hänet yksityiskoneen laskeuduttua lentokentälle.

Paikallismedia Cayman Marl Road kertoi, että tulliviranmaiset skannasivat Gigin ja hänen ystävän matkalaukut. Lisäksi he tutkivat ne käsin ja löysivät matkatavaroista kannabista ja sen käyttöön soveltuvaa välineistöä.

Heidät vietiin Royal Cayman Islands -pidätyskeskukseen ennen kuin heidät vapautettiin takuita vastaan. He tunnustivat syyllisyytensä ja molemmat saivat 1.000 dollarin sakot. Heitä vastaan ei esitetä muita syytteitä.

– Gigi matkusti laillisesti New York Citysta ostetun lääketieteelliseen käyttöön tarkoitetun marihuanan kanssa. Kannabiksen lääkinnällinen käyttö on ollut laillista myös Grand Caymanilla vuodesta 2017 lähtien, Hadidin tiedottaja kertoi lehdistölle.