Sisarvaimojen Meri Brown muutti tyyliä: ”Olen rohkea ja päättäväinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tutuksi tullut Meri Brown oli moniavioisuuteen uskoneen Kody Brownin ensimmäinen vaimo. Hänen rakkausliittonsa muuttui vuosien aikana paljon aina uuden naisen tultua perheeseen. Lopulta Robynin ja Kodyn avioliitto oli se, mikä sai Merin jäämään hyvin yksinäiseksi.

Sisarvaimot-sarjan fanit ovat sanoneet Merille vuosien ajan, että naisen pitäisi mennä elämässään eteenpäin. Kody periaatteessa jätti naisen noin vuosi sitten, ja sen jälkeen Meri on etsinyt itseään. Myöhemmin Meri tunnusti, että ei ollut harrastanut seksiä Kodyn kanssa viimeiseen 10 vuoteen heidän 32-vuotisen avioliittonsa aikana. Nyt Meri on mennyt elämässään eteenpäin ryminällä.

Hän on matkustellut ja nauttinut ystäviensä seurasta. Nainen on muuttanut jopa tyyliään ja ottanut hiuksiinsa ensimmäistä kertaa punaisia raitoja. Hän kehuu uuden kampauksen olevan osa uutta elämää. Fanit ovat kehuneet naisen muodonmuutosta, eivätkä malta odottaa, mitä Merin elämä tuo nyt tullessaan ilman Kodyn ikeessä elämistä.