90210-tähti Tori Spelling muutti viiden lapsen kanssa asuntoautoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hills, 90210 -sarjan näyttelijä ja miljonäärin tytär Tori Spelling asuu tällä hetkellä asuntoautossa viiden lapsensa kanssa. Hän joutui muuttamaan pois Bel Airin kartanostaan vaikean homeongelman vuoksi ja samalla naisen kerrotaan eronneen aviomiehestään Dean McDermottista.

– Niin kauan kuin meillä on toisemme… #kesä2023 #perheaika #korvaamattomatmuistot #tienpäällä #takaisinkouluun, Tori Spelling kirjoitti Instagramiin uudesta asuinmuodostaan.

Hänellä on 16-vuotias Liam, 15-vuotias Stella, 11-vuotias Hattie, kymmenenvuotias Finn ja kuusivuotias Beau. Aiemmin heinäkuussa Torin kerrottiin yöpyneen 100 dollaria per yö maksaneessa motellissa. Asuntoauto sijaitsee Ventura Countyssa. Matkailuautossa on keittiö, kylpyhuone, makuuhuone ja olohuone.

– Hänen on ollut vaikea löytää majapaikkaa, koska hänen taloudellinen tilanne ei ole hyvä, ystäväpiiristä kerrottiin aiemmin Entertainment Tonightille.