Tyrvään Sanomat: Rattijuoppo juuttui siltaan Sastamalassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rattijuopumuksesta epäillyn kuljettajan ajo päättyi yllättävällä tavalla Sastamalla sunnuntaina. Hänen autonsa jäi jumiin remontissa olleelle sillalle. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Tyrvään Sanomat.

Henkilöauton kuljettaja oli poliisin mukaan ajanut ensin työmaa-aidan kumoon. Yrittäessään ajaa remontissa olevan Kiuralan sillan yli hän jäi kiinni työmaakaivantoon. Auto siirrettiin lopulta pois työmaalta seuraavana päivänä.

Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tapahtumapaikkana toiminut Kiuralan silta on ollut suljettuna ajoneuvoilta kesäkuusta lähtien. Sillan saneerauksen on määrä valmistua vielä tämän vuoden puolella.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.