Khloe Kardashianin tytär aloitti päiväkodin – näin näyttävästi sitä juhlittiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheenjäsenet ovat tunnettuja siitä, että he haluavat hyvin näyttävin elein juhlia erilaisia merkkipäiviä ja saavutuksia. Yleensä juhlallisuuksiin kuuluu näyttävät ja runsaat kukka-asetelmat, yltäkylläiset herkkupöydät ja suuret kakut sekä ilmapallot.

Khloe Kardashianin julkaisi nyt viisivuotiaasta True-tyttärestään iloisen kuvasarjan, jossa tyttö poseeraa näyttävää taustaa vasten. Ensimmäisen päiväkotipäivän kunniaksi äiti on hankkinut pastelliväreissä valtavan ilmapalloista tehdyn kuvausseinän, jossa lukee teksti: ”First Day of Kindergarten”.

Khloe Kardashian kertoo kuvasarjan yhteydessä olevansa todella liikuttunut Truen aloittaessa päiväkodin. Moni kommentoija on kiinnittänyt tämän elämäntapahtuman sijaan huomiota itse kuvausseinään ja ihmetellyt, että mihin palloja käytetään muutaman valokuvan ottamisen jälkeen.

Ilmapallot tuntuvat olevan tarpeetonta tuhlausta useimpien mielestä. Aiemmin Kardashianit ovat kommentoineet antavansa kukkia ja ilmapalloja lahjoituksina esimerkiksi sairaaloille.