Liikennekylttiin ilmestyi härski viesti

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Houstonissa liikkeellä olleita autoilijoita kohtasi maanantaian 11. syyskuuta hämmentävä näky. Tien vierelle pystytettyyn elektroniseen liikennemerkkiin ilmestyi yllättäen alatyylinen kehotus.

Montrosen ja Westheimerin risteykseen oli pystytetty sähköinen kyltti, jossa varoitettiin alueella käynnissä olleista tietöistä. Maanantaiaamuna perinteisen viestin sijaan näytöllä luki jotain aivan muuta. Kyltistä otetut kuvat levisivät viraalina muun muassa Twitterinä aiemmin tunnetussa X-palvelussa.

– Huonon sään vuoksi… Painukaa v*ttuun, kyltissä luki.

UPI-uutissivuston mukaan alatyylinen viesti ehti näkyä kyltissä tuntikausien ajan, kunnes kaupungin työntekijä lopulta sammutti sen. Viranomaiset yrittävät parhaillaan selvittää, kuka viestissä oli vastuussa. Viestin vaihtaminen onnistuu vain kylttiin liitetyn lukitun laatikon avulla, johon tekijällä on todennäköisesti ollut pääsy.