Hurja näky lentokentällä – matkatavarahallissa luikerteli käärme

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoasemien tiloihin ilmestyy toisinaan kutsumattomia vieraita tarkoista turvatoimista huolimatta. Kalifornian San Josen kansainvälisellä lentoasemalla liikkuneet törmäsivät taannoin odottamattomaan näkyyn, sillä lattialla luikerteli käärme.

Pienikokoinen atelija nähtiin B-terminaalin matkatavaroiden luovutuspaikalla. Paikalla ollut nainen kuvasi käärmeestä videon, joka on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa. San Jose Minetan kansainvälisen lentoaseman henkilökunnan mukaan käärme löytyi tiistaina, mutta sitä ei onnistuttu ottamaan kiinni saman päivän aikana.

NBC-uutissivuston mukaan matelija otettiin lopulta kiinni seuraavana päivänä ja siirrettiin pois lentoaseman tiloista. Vaikka eläin saattoi järkyttää käärmekammoisia, oli kyseessä ihmisille harmiton sukkanauhakäärme. Tiedossa ei ole, kuinka matelija päätyi lentoaseman tiloihin.