Aerosmithin jäähyväiskiertue keskeytyi – lääkäri kielsi Steven Tylerilta laulamisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 1970 perustettu rockyhtye Aerosmith joutui taannoin perumaan suunniteltuja esiintymisiään. Yhtyeen nokkamies Steven Tyler oli retkahtanut uudelleen päihteisiin oltuaan pitkän aikaa kuivilla. Tällä kertaa kiertue jouduttiin keskeyttämään terveydellisistä syistä.

Steven Tyler kirjautui viime vuoden toukokuussa päihdekuntoutukseen ja on päässyt nyt uudelleen bändinsä kanssa keikkalavoille. Aerosmith aloitti Peace Out Tour -nimisen jäähyväiskiertueensa ja ehti tekemään kolme konserttia ennen kuin lääkäri määräsi Steven Tylerin laulukieltoon.

Steven Tyler kärsi äänihuulivauriosta, minkä vuoksi kiertueen tulevat keikkapäivämäärät joudutaan siirtämään. Äänihuulivaurio oli niin paha, että se alkoi vuotamaan verta. 75-vuotias Tyler kertoi People-sivuston mukaan sydän särkyneenä, että lääkärin määräyksestä hän ei saa laulaa 30 päivään. Siihen ajanjaksoon sisältyvät keikat on siirretty ensi vuoden tammikuulle ja helmikuulle.