TTK-kauden kuumin asu? Sointu Borg sykähdyttää somessakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu Sointu Borg teki taannoin läpimurron Diili-ohjelmassa, mutta sittemmin hänet on nähty myös muissa sarjoissa. Tänä syksynä Borg on esitellyt tanssitaitojaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jossa hän säväytti eilen upeassa violetissa asussa.

Nyt Borg on esitellyt upeaa asuaan myös sosiaalisessa mediassa, jossa se onkin täysin ymmärrettävästi saanut suuren suosion. Kyseessä lienee TTK-tuotantokauden tähän mennessä näyttävin asukokonaisuus.

Diili-ohjelman voiton jälkeen Sointu Borg on toiminut myös esimerkiksi puhujana ja kirjailijana. Hänen kirjansa Röyhkeästi rohkea – Näin haistavat asialliset vitut nousi hitiksi ja listojen kärkisijoille. Sointu on suorasukaisuutensa ansiosta suosittu puhuja eri ikäisten tapahtumissa. Viime kesänä hän juonsi Tammerfest-festivaalin Tampereella.