John Legend ja Chrissy Teigen uusivat valansa – povi pullisteli pikkumekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen meni muusikkomiehensä John Legendin kanssa naimisiin 14. syyskuuta vuonna 2013. Aviopari pääsi juhlistamaan juuri kymmenettä hääpäiväänsä, jonka kunniaksi he matkustivat perheensä ja ystäviensä kanssa Italiaan.

Chrissy Teigen ja John Legend menivät Italiassa Comojärvellä naimisiin. Nyt he järjestivät People-sivuston mukaan intiimille juhlaseurueelleen kauniin illan samassa hääpaikassa ja uusivat häävalansa. Teigen oli pukeutunut todella kauniiseen vaaleansiniseen mekkoon, joka kimalteli upeasti ja korosti naisen povea.

Chrissy Teigen sai muusikkomiehensä John Legendin kanssa 13. tammikuuta tyttövauvan. Teigenillä ja hänen aviomiehellään John Legendillä on entuudestaan kuusivuotias Luna-tytär ja neljävuotias Miles-niminen poika. Kesäkuussa Chrissy Teigen yllätti seuraajansa kertomalla, että he ovat saaneet neljännen lapsen. 19. Kesäkuuta heille syntyi sijaissynnyttäjän avulla toinen poika, jolle he antoivat nimeksi Wren Alexander Stephens.