Sisarvaimot-kulisseissa kuohuu: ”Robyn kyllästynyt Kodyn valittamiseen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa esiintyvä Brownin perhe on muuttunut melkoisesti siitä, kun sarjaa ryhdyttiin aikoinaan kuvaamaan. Nyt moniavioinen liitto on muuttunut yksiavioiseksi, kun Robyn Brown on ainoa Kody Brownin jäljellä oleva vaimo. Sisäpiiristä on kuiskittu, että mikäli Kody jatkaa kaikesta valittamista, jättää myös Robyn miehensä kolmen muun vaimon tavoin.

Christine Brown, Janelle Brown ja Meri Brown ovat kaikki jättäneet Kodyn kuluneen kahden vuoden aikana.

– Kody on täynnä kaunaa ja katkeruutta ex-vaimojaan kohtaan. Hän haukkuu kaikkia ja on jatkuvasti huonolla tuulella. Hän on syyttänyt tilanteesta kaikkia muita paitsi itseään, sisäpiiristä kerrottiin In Touch -lehdelle.

– Ja nyt Robyn on kyllästynyt Kodyn valittamiseen. Christine, Janelle ja Meri ovat sen sijaan onnellisempia kuin he ovat olleet pitkään aikaan, ja Robyn on hyvin tietoinen heidän onnellisesta elämästään, lehti raportoi.