Bebe Rexhan rohkea asu paljasti pakarat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bebe Rexha on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, joka aloitti musiikkiuransa kirjoittamalla kappaleita muille artisteille. Hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2015 yhteistyössä G-Eazyn kanssa julkaistulla kappaleella Me, Myself & I.

Bebe Rexha on kertonut viime aikoina hyvin avoimesti omalla TikTok-kanavallaan millaisia ulkonäköpaineita hän kokee. Video Music Awards -gaalan punaiselle matolle kuvattavaksi asteleminen ahdisti naista niin paljon, että hän oli jättää koko tapahtuman välistä. Nyt Bebe Rexha näyttää kuitenkin saaneen palasen itsevarmuudestaan takaisin.

Bebe Rexha julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean videon, jossa nähdään miten nainen kävelee kadulla upeassa mustassa asussa. Asu koostuu tiukasta ja povea korostavasta korsetista ja hameesta, joka on mustaa verkkoa. Verkon suurten aukkojen ansiosta artisti esittelee samalla rohkeasti pakaroitaan, jotka näkyvät hameen läpi.