The Office -hittisarjasta työn alla uusi versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Office, eli Konttori-sarja on tekemässä paluun. Yhdysvaltalaisesta, vuonna 2013 päättyneestä komediasarjasta suunnitellaan parhaillaan uutta versiota.

Uuden The Office -sarjan suunnitelmat etenevät käsikirjoittajien lakon ollessa päättymässä Yhdysvalloissa. Puck News -sivuston mukaan sarjan uuttakin versiota työstää Greg Daniels, joka toimi amerikkalaisen The Office -sarjan showrunnerina.

Steve Carellin, John Krasinskin ja Jenna Fischerin tähdittämää The Office -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa yhdeksän tuotantokauden edestä vuosina 2005-2013. Yhdysvaltalaissarja perustui samannimiseen brittisarjaan, jonka loivat Ricky Gervais ja Stephen Merchant.

The Officen pohjalta tehtiin myös suomalainen versio. Sami Hedbergin tähdittämää Konttori-sarjaa tehtiin kolmen tuotantokauden verran. Suomalaisversio esitettiin televisiossa vuosina 2017-2019.