Carmen Electran kuumat kuvat villitsevät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas julkkiskaunotar Carmen Electra tunnetaan muun muassa Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehden sivuilta. 1990-luvulla miljoonien miesten päiväuneksi muodostunut kaunotar liittyi viime vuonna Only Fans -palveluun, jossa hän esittelee vartaloaan maksusta.

Tällä kertaa Elecra keikistelee sekä rohkeassa vaaleanpunaisessa alusasussa että myös makoilee yläosattomissa matolla. Kuvien perusteella lienee selvää, että julkkiskaunotar villitsee edelleen varsinkin miespuolisia seuraajiaan.

Taannoin Carmen Electra paljasti miten oli huvittunut siitä kuinka monella hänen kanavansa tilaajalla on jalkafetissi. Häneltä nimittäin pyydetään usein kuvia jaloista. Yleensä Electra vastaa pyyntöön myöntävästi ja kysyy tarkentavia kysymyksiä. ”Haluatko, että tallon rypäleitä? Vai laittaisinko jalkoihini kermavaahtoa?”, Carmen Electra paljasti.