Motonet laajensi Ruotsiin – ämpäreitä jonotetaan nyt länsinaapurissakin

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Motonet-tavarataloketju on laajentanut toimintaansa Ruotsiin. Sundvallin tuoreen Motonet-myymälän avajaisissa päästiin todistamaan perisuomalaista ilmiötä ruotsalaisten jonottaessa ilmaisia ämpäreitä.

Ruotsin ensimmäiseen Motonet-tavarataloon tutustui yhtiön tiedotteen mukaan avajaisviikonloppuna yli 6 000 asiakasta. Heistä ensimmäiset saapuivat oven taakse lauantaina jo ennen auringonnousua, ja ovien avautuessa jono oli kasvanut satojen metrien pituiseksi. Ensimmäiselle tuhannelle asiakkaalle oli varattu autoiluun liittyvillä tuotteilla täytetyt ämpärit.

– Halusimme tuoda avajaispäivään jotain hyvin suomalaista ja ämpärit tuntuivat vetoavan myös ruotsalaisiin. Motonetin konsepti on samanlainen Suomessa ja Ruotsissa, mutta valikoimaa on joiltain osin sopeutettu paikallisiin tottumuksiin, kertoo tiedotteessa Motonetin emoyhtiö Broman Groupin toimitusjohtaja Toni Stigzelius.

Sundvallissa mielenkiintoa herätti myös Motomaatti eli Motonetin pikahuolto- ja testausasema. Motonet työllistää Ruotsissa yhteensä noin 50 henkilöä. Ketjulla on Suomen ja Ruotsin lisäksi myös vuonna 2016 avattu tavaratalo Tallinnassa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.