Perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja fitness-tähdeksi – näin muuttunut vuodesta 2014

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi seuratuimmista fitness-malleista. Michelle laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut lähes 14 miljoonan seuraamaksi julkkiskaunottareksi.

Nyt Lewin on esitellyt miten hänen fitness-uransa aikana on tapahtunut, sillä hän julkaisi kuvaparin vuosilta 2014 ja 2023. Muutosta näkyy toki sinäkin, vaikka Michellen vartalo hakeekin vertaistaan molemmissa kuvissa.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.