Ohhoh! Mies teki yli 900 benjihyppyä päivässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monista ei todennäköisesti olisi tekemään useaa benjihyppyä lyhyen ajan sisällä, saati sitten satoja. Uusiseelantilainen Mike Heard on toista maata. Hän on rikkonut epävirallisesti hurjan benjihyppyennätyksen.

Heard suoritti 24 tunnin aikana hurjat 941 benjihyppyä Uuden-Seelannin Aucklandin satamassa sijaitsevalta sillalta. Hän keräsi tempauksellaan rahaa mielenterveystyöhön. Heardin mukaan suorituksen tekeminen sujui lopulta melko helposti.

– Tunsin välillä matkapahoinvointia muistuttavaa olotilaa, mutta puskin vain eteenpäin ja jatkoin hyppäämistä. Se ei juurikaan hidastanut suoritustani, Heard kuvaili ABC-uutissivustolle.

Uusiseelantilainen mies rikkoi benjihyppyennätyksen edellisen kerran vuonna 2017, jolloin hän suoritti 430 hyppyä samana päivänä. Hänen ennätyksensä rikkoi vuonna 2022 Francois-marie Dibon 765 hypyllä. Guinnessin ennätystenkirja ei ole vielä vahvistanut Heardin tuoreinta ennätystempausta.