Spice Girl avautui yksinhuoltajuudesta: ”Olin yksinäinen ja stressaantunut”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -bändistä tuttu laulaja Geri Horner on kertonut olleensa yksinäinen ja stressaantunut yksinhuoltajaäitinä ollessaan. Suurin osa yhden vanhemman perheistä voi myöntää tunteneensa samoin, joten kuuluisuus ei aina tee elämästä automaattisesti auvoisampaa.

Geri Horner kasvatti tytärtään Bluebellia yksinhuoltajaäitinä. Tyttö syntyi vuonna 2005. Hän erosi Bluebellin isästä Sacha Gervasista jo ennen lapsen syntymää ja jäi yksin kasvattamaan tytärtään. Hän myöntää, että on ollut todella stressaavaa hoitaa kaikki lapsen kasvatukseen liittyvät asiat yksin.

– Leveitä hartioita tarvitaan, ja joskus se on yksinäistä, Geri jutteli Giovanna Fletcherin Happy Mum Happy Baby -podcastissa.

Geri sai toisen lapsensa, Montyn, miehensä Christian Hornerin kanssa vuonna 2017. Hän myöntää, että lapsen kasvattaminen kumppanin kanssa on ollut hyvin erilainen kokemus.

– Minua siunattiin kaiken sen jälkeen ihanalla aviomiehellä ja kumppanilla. Se on uskomatonta, hän jatkaa ja myöntää, että on sen jälkeen opetellut tekemään kompromisseja vanhemmuudessa.