Golfaaja pelannut vuoden aikana 450 golfkentällä – tähtäimessä 500

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Seattlesta kotoisin oleva Patrick Koenig on intohimoinen golfharrastaja. Hän on pelkästään yhden vuoden aikana pelannut lajia useammalla 18 reiän golfkentällä, kuin moni muu lajin harrastaja elämänsä aikana.

Koenig pelasti taannoin kierroksen golfia Coloradon osavaltion Omni Interlockenin kentällä. Kyseessä oli jo 450. golfkenttä, jolla hän pelasi tänä vuonna. Hän rikkoi Golfweek-lehden mukaan ennätyksen, jonka Cathie ja Jonathan Weaver asettivat vuonna 2009 pelaamalla vuoden sisällä 449 golfkentällä.

Koenig aikoo jatkaa tempaustaan, tavoitteenaan pelata 500 golfkentällä vuoden loppuun mennessä. Hän yritti rikkoa ennätystä jo viisi vuotta aikaisemmin. Tuolloin hän onnistui kuitenkin pelaamaan vuoden sisällä vain 408 kentällä.