Ravintolahuijari pidätettiin – teeskenteli sydänkohtausta välttyäkseen laskulta

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjan poliisi on pidättänyt 50-vuotiaan miehen, joka on tullut paikallisille ravintoloille tutuksi kyseenalaisesta syystä. Hänellä on tapana teeskennellä sydänkohtausta välttyäkseen laskun maksamiselta.

Liettuasta kotoisin olevan miehen kerrotaan teeskennelleen sydänkohtauksen saamista ainakin 20 ravintolassa turistien suosimalla Alicanten alueella. Miehen kerrotaan tilaavan usein ensaladilla rusa -annoksen, joka tunnetaan myös venäläisenä salaattina.

Viimeisin välikohtaus tapahtui Euro Weekly News -lehden mukaan El Buen Comer -ravintolassa. Paellan ja viskin tilannut mies oli yrittänyt poistua paikalta maksamatta. Kun miestä oli yritetty estää poistumasta, hän romahti lattialle teatraalisin elein.

Ravintolan henkilökunta haistoi palaneen käryn ja hälytti paikalle ambulanssin sijaan poliisin. Viranomaisten todettua miehen hyväkuntoiseksi hänet pidätettiin. Poliisi on sittemmin jakanut miehen kuvaa paikallisille ravintoloille, tarkoituksenaan ehkäistä huijauksia jatkossa.