Ariana Granden avioero tuli kalliiksi – joutuu maksamaan 1,25 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Arian Granden paljastettiin taannoin eroavan aviomiehestään Dalton Gomezista. Pariskunta on nyt saanut avioerosopimuksensa valmiiksi. Grande joutuu maksamaan ex-aviomiehelleen suuren summan rahaa.

Ariana Grande maksaa Dalton Gomezille yhteensöä 1,25 miljoonaa euroa eli noin 1,2 miljoonaa euroa verottomana. Lisäksi Grande maksaa 25 000 dollaria exänsä asianajajakuluja. Dalton saa myös puolet hänen ja poptähden yhteisen kodin myyntituotoista.

TMZ-sivuston mukaan ex-pariskunnan välien kerrotaan erosta huolimatta pysyneen lämpiminä. Avioeroon liittyvien asiakirjojen mukaan pariskunta ilmoitti eronneensa jo 20. helmikuuta. He kuitenkin hakivat eroa virallisesti vasta syyskuussa.

Sekä Grande että Gomez tapailevat jo uusia ihmisiä. Granden uusi kumppani on näyttelijä Ethan Slater, jonka hän tapasi Wicked-elokuvan kuvauksissa.